Menu

Ilmastointi

Ilmastoinnin jäähdytys

Älä raada otsa hiessä!
Ilmastoinnin jäähdytys on osa työergonomiaa. Oikein toteutettuna se parantaa viihtyvyyttä ja tehokkuutta niin konttoreissa, kaupoissa kuin muissakin työtiloissa – taloudellisuutta unohtamatta.
 
Saneerauskohteet:
Kun on aika ajanmukaistaa tilojenne jäähdytysilmastointi, autamme Teitä mielellämme. Saneerauskohteet ovat usein haasteellisia laitteistolle liikenevän tilan ja putkivetojen suhteen. Löydämme varmasti tiloihinne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.
 
Otattehan yhteyttä, niin tulemme käymään!
 
Mukavuutta koko rahalla
 
Ratkaisuissamme otamme huomioon laitteiston elinkaarikustannukset sekä kiinteistönne ja toimintanne asettamat vaatimukset. Lisäksi huomioitavana on esteettisyys, melutaso ja huollettavuus. Tavoitteena on aina investoinnin ja ylläpidon järkevä suhde – mukava työympäristö minimirahalla.
 
Sopivimmat teknologiat. Jokainen kohde on vaatimuksiltaan erilainen. Niinpä tarjoamme uusimmat ratkaisut merkkiriippumattomasti. Oli sisäyksiköitä yksi tai sata, jäähdytys suorahöyrysteinen tai epäsuora, VRF tai vapaajäähdytys – Me tunnemme ilmastoinnin jäähdytyksen vaihtoehdot.
Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Yrityksille Vähittäiskauppa »
Takaisin ylös

Kirjaudu